Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Concordia

vrijdag 22 april 2022

Bouwcenter Concordia Genemuiden houdt op 22 april een open dag voor klanten, inwoners van omgeving Genemuiden en andere geïnteresseerden. De vestiging bestaat 5 jaar en heeft in 2021 flink verbouwd. Tijd om de nieuwe deuren open te gooien dus! Vanaf 15:00 uur is een ieder welkom om een kijkje te nemen.

Tijdens de open dag is er volop ruimte voor interessante demo’s van hout- en bouwmaterialen. Bij de diverse activiteiten, waaronder spijkerbroekhangen en spijker slaan, zijn verschillende mooie prijzen te winnen. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken of bij te praten onder het genot van een hapje en drankje!

In 2021 heeft Bouwcenter Concordia Genemuiden flink verbouwd. Na vijf jaar was de hout- en bouwmaterialenhandel uit haar voegen gegroeid. Ondertussen zijn alle verbouwingen afgerond; de oude bouwshop is verhuisd naar het nieuwe pand op hetzelfde terrein, en ook het afhaalmagazijn is volledig vernieuwd. In de Bouwshop vindt de professional én de particulier klein afhaalmateriaal voor bouwprojecten. Daarnaast is er in de winkel ruimte voor een kleine showroom van o.a. gevelbekleding en dakpannen gerealiseerd. In het magazijn is meer ruimte gecreëerd voor de grote drive-in hal, waar alle grote materialen liggen. Klanten kunnen hier met auto en kar de hal inrijden en direct opladen wat ze nodig hebben.

Bouwcenter Concordia is dé leverancier voor alle hout- en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia heeft naast Genemuiden vestigingen in Urk, Dronten en Elburg, Meppel, Hoogeveen, Dedemsvaart, Dieverbrug, Steenwijk, Heerenveen, Roden, Grijpskerk, en Oosterwolde.

Kom langs of bezoek onze bezoek onze website www.bouwcenterconcordia.nl

Gegevens

Datum:
vrijdag 22 april 2022