Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag ‘de Rietstulp’

zaterdag 11 oktober 2014

Ter gelegenheid hiervan is er op zaterdag 11 oktober 2014 een open dag georganiseerd zodat iedereen een kijkje op onze zorgboerderij kan nemen. Er zijn diverse stands en activiteiten waarbij de nadruk ligt op hulpverleende organisaties.

10 jaar geleden zijn Dick en Janita Kroes heel klein vanuit hun eigen woonhuis gestart met een zorgtak naast de melkveehouderij. In de afgelopen 10 jaar zijn beide takken flink ontwikkeld en gegroeid.

De zorgtak is uitgegroeid tot een professionele hulpverleningsvorm waarbij op de verschillende doelgroepen vaste teams een basis vormen met gekwalificeerde medewerkers. Ondanks de groei zijn wij nog steeds kleinschalig en leveren wij de zorg persoonlijk en op maat.

Tijdens de open dag zijn er medewerkers aanwezig om een rondleiding te geven en vragen te beantwoorden.

Voor de kinderen is er ook voldoende te doen: er rijd een treintje door de stallen , er kan geschminkt worden, de scouting is aanwezig, suikerspin, springkussen en veel meer. De ouders kunnen rondkijken bij de diverse krampjes, zoals zelfgemaakte spullen door de zorgboerderij, chocoladekraam, streekproducten ……….

Dus hopelijk tot as. zaterdag 11 oktober van 10-16 uur op zorgboerderij de Rietstulp Nieuwe Wetering 18 in Mastenbroek.

uitnodigingskaart211 okt

Gegevens

Datum:
zaterdag 11 oktober 2014