Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dagen Weidevol

vrijdag 1 mei 2015 -10:00 - zaterdag 2 mei 2015 -16:00

Weidevol nodigt belangstellenden uit voor twee open dagen op 1 en 2 mei. Van 10.00 tot 16.00 uur is de biologische boerderij en vergaderlocatie open voor het publiek. Op 30 april is al de officiële opening. Weidevol is vanaf de pont al goed zichtbaar.
Boerderij Weidevol is eigendom van de familie Spans uit Barsbeek. Met medewerking van Natuurmonumenten realiseerden zij hun bijzondere locatie aan Oppen Swolle, de dijk tussen Zwartsluis en Vollenhove. Ter hoogte van het Vogeleiland in het Zwarte Meer openden zij vorig jaar al de stal met melkvee. Dit voorjaar kwam daar de prachtige vergaderlocatie bij, die ook zeer geschikt is voor familiefeesten of bedrijfsbijeenkomsten. Van een officiële opening was het tot dusver niet gekomen.
Bovendien wil Weidevol nu het bedrijf eenmaal volledig op de rit staat, ook graag belangstellenden uit de regio uitnodigen. Twee dagen lang kunnen zij de moderne stal en de vergaderruimtes bekijken. In de ontvangstruimte staat uiteraard een hapje en drankje klaar. Voor de jongste bezoekers is er een speciale hoek. Ook zijn er tijdens de open dagen natuurlijk extra activiteiten.
Kinderen maken bovendien kans op een leuk feestje. Samen met zeven vriendjes of vriendinnetjes vieren ze dat op Weidevol. Daarvoor moeten ze dan wel de leukste of origineelste weidevogel maken. Die kunnen ze tijdens de open dagen inleveren, voorzien van naam, telefoonnummer en leeftijd (maximaal 12 jaar). Iedereen die iets inlevert, krijgt al een leuke attentie.

Gegevens

Begin:
vrijdag 1 mei 2015 -10:00
Einde:
zaterdag 2 mei 2015 -16:00