Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening sportlessen Staduus

zaterdag 27 januari 2018 -08:00 - 17:00

Vanaf 2 januari is Mixmove, dat de afgelopen jaren sport- en danslessen verzorgde in t’ Olde Staduus, volledig overgenomen. Sinds 1 oktober worden de danslessen al gegeven door Dancing Devotion onder leiding van Alinda Paarhuis. Vanaf 2 januari worden de sportlessen gegeven door Fit&Happiness onder leiding van Tiko en Ingrid Guffroy.

 

Alinda is van jongs af aan al fanatiek bezig met sport en creativiteit. Op haar twaalfde ontdekte ze in het dansen een mooie combinatie van deze twee passies. Op haar negentiende begon ze aan de dansacademie en startte ze Dancing Devotion. “Mijn ambitie is om binnen Dancing Devotion een veilige sfeer te creëren waar de leerlingen zichzelf kunnen zijn en op hun eigen manier kunnen groeien in de talenten die zij gekregen hebben. Onze missie is dan ook om een mooie balans te bieden tussen dansplezier en dansniveau.”

 

Tiko is vanaf zijn tienertijd al druk in de sport; “Het begon met turnen, Daar kwam later breakdance bij en van daaruit ben ik toen CIOS (sportopleiding) gaan doen. Na wat omzwervingen ben ik gestart als personal trainer bij HEROik personal trainingstudio en heb als aanvullende opleiding de NASM (National Acadamy of Sports Medicine) gedaan. Nu ben ik enorm enthousiast om deze nieuwe uitdaging samen met Ingrid te starten. Wat wij vooral graag willen bereiken is dat mensen met plezier bewegen en lekker in hun vel zitten.”

 

Wil je ook wel komen dansen of sporten? Kom dan naar een proefles!

Contactgegevens Dancing Devotion: 06-25440933, www.dancingdevotion.nl

Contactgegevens Fit&Happiness: 06-54661832, www.facebook.com/fitnhappiness

 

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 27 januari 2018
Tijd:
08:00 - 17:00