Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openluchtdienst

zondag 10 juli 2022

De Evangelisatiecommissie van de Hervormde gemeente Genemuiden hoopt zondag 10 juli een buitendienst te houden met een missionair karakter. Dit is een kerkdienst, in de open lucht, die voor iedereen toegankelijk is.

Danny Schurink vertelt namens de kerk: “Mensen die in de afgelopen jaren de kerk de rug hebben toegekeerd, of om welke andere reden dan ook geen diensten bezoeken, worden van harte uitgenodigd om bij deze dienst aanwezig te zijn. En natuurlijk zijn alle andere mensen, kerkelijk of niet, ook van harte welkom om deze dienst bij te wonen. Vorig jaar, in coronatijd, werd al eens eerder een dergelijke dienst georganiseerd en hieraan zal dit jaar dus een vervolg worden gegeven.”

De dienst zal gehouden worden in het weiland van de familie Roeland aan de Kettingweg 8 te Genemuiden. De aanvangstijd is half elf ‘s ochtends. Bezoekers van de buitendienst wordt verzocht om in verband met de beperkte parkeergelegenheid zoveel mogelijk lopend of op de fiets te komen.

Schurink vult aan: “Neem zelf een stoel of kleedje mee om comfortabel te kunnen zitten. Er wordt vriendelijk verzocht om de aanwijzingen van de dienstdoende vrijwilligers ter plaatse, die duidelijk herkenbaar zullen zijn, op te volgen. Mensen die toch met de auto komen wordt gevraagd om bij aankomst de route vanaf de Greente richting de Kettingweg te gebruiken en na afloop van de buitendienst linksaf te slaan in de richting van de Topweg. Het definitief doorgaan van de buitendienst is uiteraard wel afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar we hopen op een stralende dag en een mooie en rijk gezegende ontmoeting onder het Woord met elkaar.”

Gegevens

Datum:
zondag 10 juli 2022