Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Orgelconcert Hervormde Kerk

dinsdag 1 juni 2021 -20:00 - 21:00

Dinsdag 1 juni wordt in de Grote Kerk een orgelconcert gehouden. Vanaf 20.00 uur bespeelt Minne Veldman het Zwier van Dijk orgel. Op programma staan werken van F. Amsa), J.S. Bach, P. Zwart, A.P. Boëly, de Toccata van Grison en een eigen fantasie van Minne Veldman over het lied ‘Op bergen en in dalen’.

Als gevolg de verruimingen is het weer mogelijk dit concert bij te wonen (maximaal 110 personen). Belangstellenden kunnen plaatsen reserveren via het emailadres reservering@orgelcomitegenemuiden.nl met opgaaf van naam en telefoonnummer en aantal personen. Als het maximum personen van 110 personen is bereikt, krijgt men een mail dat het concert is overboekt.

Tijdens de avond gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. De toegang tot het concert is gratis. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de gemaakte kosten. U kunt alvast een voorproefje nemen van de muziek die wordt gespeeld met deze link. Het concert is ook te volgen op de YouTube pagina van Veldman. Het volgende concert in de kerk, verzorgd door Martin Mans, is op D.V. 6 juli.

Gegevens

Datum:
dinsdag 1 juni 2021
Tijd:
20:00 - 21:00