Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinthuis open

vrijdag 30 november 2018 -19:00 - 20:30

Sinterklaas slaapt opnieuw in Genemuiden

 

Sinterklaas bevalt het zo goed in winkelstad Genemuiden dat hij ook dit jaar weer komt wonen in het Sinthuis. Aan de Kruisstraat, in het pand van d’ IJSKO, komt hij bij van alle drukte rond zijn verjaardag. In samenwerking met Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) organiseert hij bovendien een kassabonnenactie met prachtige prijzen.

 

Twee jaar geleden bewoonde Sinterklaas voor het eerst een woning in Genemuiden. “Dat beviel heel goed: niet alleen omdat hier veel vriendelijke mensen en kinderen wonen, maar ook omdat ik heel goed inkopen kan doen in Genemuiden. Het winkelbestand is hier heel breed”, vertelt Sinterklaas.

 

Samen met de MVG bedacht hij dit jaar ook een kassabonnenactie. Wie inkopen doet bij een van de ruim veertig winkeliers, kan tussen 17 november en 4 december om 19.00 uur zijn kassabon in de brievenbus bij het Sinthuis stoppen. Op 5 december om 13.30 uur maakt Sinterklaas drie deelnemers gelukkig met prachtige pakketten vol cadeaus die de MVG-winkeliers beschikbaar hebben gesteld.

 

Sinterklaas heeft ook tekeningen klaargelegd voor de kinderen. Die kunnen worden opgehaald bij Annamoda, Vivaldi, JR & HR Schoenmode, Double Boost en Juwelier Brouwer. Sinterklaas is benieuwd naar de mooie inzendingen. Die kunnen worden ingeleverd op 30 november en 1 december.

 

Dan is een bezoek aan het Sinthuis namelijk extra feestelijk. Kinderen kunnen op vrijdag 30 november tussen 19.00 en 20.30 uur zien hoe Sinterklaas gaat slapen, terwijl ze ondertussen genieten van chocolademelk (beschikbaar gesteld door de HEMA), pepernoten van AH Bart Knap en Sinterklaas-muziek van Hasselts Fanfare.

 

Ook op zaterdag tussen 10.30 en 14.00 uur is het weer gezellig bij Sinthuis. Dan maakt Sinterklaas zich op voor een druk weekeinde. Op beide dagen is er ook een ballonnenman bij het huis aan de Kruisstraat: hij maakt ballonnen die alles te maken hebben met het thema Sinterklaas en zijn Pieten

 

MVG-LEDEN

Albert Heijn Bart Knap

Anna Mode

AnneModa

Van den Berg Genemuiden

Bij Sigrid

Blokker Genemuiden

Boni

Boudesteyn/Regiobank

Comceptum

DA Feenstra

Double Boost

Fenny Jo

Flier Sport en Fashion

De Groene Lantaarn

Echte Bakker Groot Koerkamp

Hema Genemuiden

Heutink dierenspeciaalzaak

Heutink & Heij/Bonthuis & Timmerman

Slagerij van Ingen

D’ IJsko

Juwelier Brouwer

De Kaaihof

Keurslager Van der Weg

Kitsch & Koters

De Lange Muur

De Lange Puur Natuur

De Nijstad

’t Olde Staduus

Pand21

Readshop

Rijwielhuis van Dalfsen

Bakkerij Slager

De Sokkensolder

Travel XL tuinman

Vishandel Timmerman

Vivaldi

Woonwarenhuis Jan Pleijsier

Zin

 

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 30 november 2018
Tijd:
19:00 - 20:30