Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volleybaltoernooi

zaterdag 25 juni 2016 -10:00 - 20:00

Het volleybaltoernooi begint ’s morgens en eindigt rond 20.00 uur. Natuurlijk wordt er op deze dag ook een gezellig terras op het trapveldje ingericht waar je in ieder geval iets kunt eten (bijvoorbeeld een lekker broodje ‘kajoen’) en drinken.

Naast het volleyballen met 6 spelers kan ook ingeschreven worden met teams van 4 personen. Buurt-, vrienden-, vriendinnen-, bedrijven-, jeugd- en/of familieteams uit heel Zwartewaterland en daar buiten worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit gezellige en sportieve spektakel.

Er is een prestatie- en een recreatiepoule. Er hebben zich nu al diverse teams aangemeld maar er kunnen er natuurlijk nog meer bij. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van de velden die volleybalvereniging Reflex uit Kampen ook gebruikt voor hun beachvolleybaltoernooien.

Ga lekker volleyballen met je buurman of –vrouw, oom, tante, vader, moeder, vrienden, vriendinnen of collega’s en meld je met een team aan. Een kijkje nemen op de Greente kan natuurlijk ook maar meespelen is beter! Het moet een mooi volleybalfeestje worden.

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 juni 2016
Tijd:
10:00 - 20:00