Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

Gezocht: schilders en brocanteverkopers voor braderie

Geplaatst op: 21 juni 2018

Een klassieker op de evenementenlijst zo langzamerhand: de zomerbraderie van Middenstandvereniging Genemuiden. Dit jaar staat het evenement voor woensdag 11 juli op de kalender. De organisatie zoekt daarvoor brocanteverkopers en schilders.

De zomerbraderie is de uitgelezen mogelijkheid om schilderstalenten te tonen of om mooie spullen te verkopen. Duizenden mensen bezoeken immers de markt in het centrum van Genemuiden. Een deel van het parcours wordt dit jaar ingericht als ‘Petit Montmartre’. Schilders kunnen daar met ezel en werk hun talenten tonen. Bij slecht weer staan ze overdekt in de winkels.

Naast Petit Montmartre en de lange sliert aan marktkramen geeft de organisatie ook de ruimte aan brocanteverkopers. Die kunnen hun waren verkopen tijdens de markt. Op dit moment is er nog plek voor zowel verkopers als kunstenaars. Interesse in een plekje op de drukbezochte markt? Neem dan contact op met Mvg8281@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen