Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 februari 2019
Agenda
Leap studio

’t Olde Staduus woensdag ook open

Geplaatst op: 9 juli 2018

T Olde Staduus is komende woensdag de hele dag geopend, ook ‘s middags en ’s avonds.Binnen zijn verschillende prijzen te winnen. Men kan sjoelen voor een taart of raden op een tas met inhoud. De nog steeds lopende exposite van Johan Voorhost is te bezichtigen in de boven hal.

In t winkeltien is van alles te koop, zoals steigerhoutproducten, kunnen ook te besteld worden, mooie snijplanken en geboortekaartjes, doppers handig voor in de vakantie, lekker snoepje voor onderweg, bonnen van Zin voor de lunch, koffie of high tea. Ook de bakproducten van Philadelphia zijn te koop. Wie zelf aan de bak wil, kan meel van de Korenmolen de Zwaluw kopen, verzekerd van lekkere pannenkoeken en koek. Ook de home made advocaat van Tiny Altena is verkrijgbaar.

Het assortiment van de winkel wordt steeds uitgebreider, zo zijn er naast de grote vlaggen van Gaellemuun, binnenkort ook kleine vlaggetjes voor op de boot, tent of caravan verkrijgbaar, En wie het op de camping helemaal gezellig wil maken, kan ook buitenkaarsen, fakkels en houtjes voor het vuur kopen.

In Genemuiden deze zomer met vakantie? Geen nood in t Olde staduus verkopen ze ook wandel- en fietsroutes, er is informatie van het Toeristisch Informatie Punt (TIP), vakantiekaarten van Genemuiden en tevens mooie kaarten van Mariska en Floris.

Wie dorst heeft kan woensdag in ‘t Olde Staduus ook terecht voor een kopje koffie of thee.

Er is altijd wat te doen. Informatie verkrijgbaar via ons nieuwe telefoonnummer, 038 – 8200346.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen