Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een driegangenmenu voor zeven euro

Geplaatst op: 19 september 2014

GENEMUIDEN – Een 3-gangenmenu voor slechts 7 euro. Dat is vermoedelijk alleen mogelijk in het vernieuwde restaurant van De Meente. Sinds de verbouwing is er plaats voor zestig personen. Ook voor feesten en verjaardagen is de ruimte af te huren. Die werd gisteren officieel geopend met een koninklijk diner voor vrijwlligers en natuurlijk bewoners. Het opknappen en vergroten van het restaurant is mede mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers en de volgende sponsoren: Rabobank, Hubo, Provisoorfonds Genemuiden, Groothuis Bouwgroep, Drost Timmerwerken, Wetland Wonen, Buitink Schilders, Olbatex, IJsselheem, Breman.Net,  Vivaldi Bloemen en  Stichting de Meente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500