Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe examenlocatie voor het CBR in Zwolle

Geplaatst op: 25 september 2014

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Zwolle gevonden. Het gaat hierbij om een gedeelte van een kantoorpand aan de Branderweg 3 (postcode 8042 PD). Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen we daar naar verwachting vanaf begin december theorie- en praktijkexamens afnemen. De theorie-examens gaan verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaat individueel examen doet op een touch-screen.

 

De nieuwe examenlocatie in Zwolle bevindt zich op het bedrijventerrein Voorst, nabij de nieuwe Westenholterallee, binnen vijf kilometer van de huidige locatie Sporthal Stilo aan de Van Wevelinkhovenstraat 105. Het is strategisch gelegen ten opzichte van de snelweg A28 en bevat voldoende parkeerruimte. Bovendien past de representatieve uitstraling van het duurzaam en modern afgewerkte kantoorgebouw goed bij ons nieuwe locatiebeleid dat zich richt op het verbeteren van de dienstverlening.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500