Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Klomp- Lok 60 jaar getrouwd

Geplaatst op: 26 september 2014

Echtpaar KlompOp 24 september 2014 was het 60 jaar geleden Willem Klomp en Hilligje Lok elkaar in Vollenhove het jawoord gaven. Burgemeester Bilder heeft het echtpaar persoonlijk met het heuglijke feit gefeliciteerd.

Willem, geboren in een gezin van 12 kinderen, is geboren en getogen in Zwartsluis. Willem werd al snel voor de duidelijkheid “Willie” genoemd ; er was namelijk nog een broer met de voornaam Willem. Hilligje is in Vollenhove geboren, in een gezin met 4 kinderen. Willie ging werken in de waterbouw. Hillie was winkelbediende en werkte in de zorg.

In Vollenhove werd destijds dansles gegeven. Op de dansvloer leerden Willie en Hillie elkaar kennen. Zij trouwden en woonden eerst een korte periode in Vollenhove. Daarna tijdelijk in een salonwagen in Zwartsluis en vervolgens betrokken zij hun definitieve woning. Het echtpaar kreeg 6 kinderen. Momenteel hebben zij 9 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Hillie was actief in het buurtwerk, bood hulp aan ouderen en was lid van het schoolbestuur. In de spaarzame vrije tijd puzzelde zij graag.

Willie is altijd doe-het-zelver geweest. Wat hij zag dat kon hij maken. Het was tevens zijn hobby.

Het echtpaar geniet nog een redelijk goede gezondheid. Zij zijn dankbaar dat zij dit jubileum mogen meemaken en willen dat graag delen met de naaste familie tijdens het feestje dat zij hebben georganiseerd.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500