Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geert Kolk in Man Bijt Hond

Geplaatst op: 30 september 2014

GENEMUIDEN – Geert Kolk kreeg dinsdagochtend het televisieprogramma Man Bijt Hond over de vloer. Voordat de van Vadain en Sportclub Genemuiden bekende Genemuidenaar het in de gaten had, stond hij in het middelpunt van de belangstelling. Hij fietste net over de Westerkade naar zijn woning, toen hij door het camerateam werd aangehouden. “Het was hartstikke leuk om mee te werken. Ik vind het ook een leuk programma, ik kijk er zelf ook vaak naar”, zegt Kolk.

geert“Ze stonden al bij mij in de steeg te kijken toen ik aan kwam. Daar hangen wat bordjes en een grote foto van Genemuiden. Dat trok blijkbaar de aandacht”, aldus Kolk. De Genemuidenaar vertelde vervolgens over zijn verzamelingen en herinneringen aan speciale gebeurtenissen. Die bewaart hij onder meer in de steeg en op het toilet. De foto’s verbeelden onder meer de biestemerk, vakanties naar het Gardameer en reisjes van de Businessclub van Sportclub. Ook vertelde Kolk over de statistieken van zijn fietstochten. Hij heeft de afgelopen jaren meer dan 35.000 kilometers gefietst.

Dat er foto’s en filmpjes van de ochtend zijn gemaakt, is ook puur toeval. “We hadden toevallig een vergadering van Sportclub Genemuiden. Omdat ik te laat was, zijn ze me komen halen. Toen zagen ze Man Bijt Hond staan…”, lacht Kolk. Hij wordt over drie weken gebeld wanneer hij in het programma van de NCRV zit.

Klik hier voor een videofragment 1
Klik hier voor een videofragment 2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500