Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Muiderheim nadert oplevering

Geplaatst op: 2 oktober 2014

Foto Pieter Polman

GENEMUIDEN – Muiderheim nadert zo langzamerhand de oplevering. Een officiële datum daarvoor is nog niet bekend, maar het streven is voor 1 november. “En dan is het een kwestie van vloeren leggen, inrichten en verhuizen”, zegt locatiecoördinator Ingrid Bruggink van Adullam Gehandicaptenzorg. Vandaag was er een ‘openhuizendag’ in Muiderheim en die werd druk bezocht. Zelfs na het avondeten was het nog druk.

Belangstellenden konden de laatste vorderingen op de locatie bekijken. Ook waren er verkooptafels en genoeg voor de inwendige mense. “Het was een gezellige dag met een goede opkomst. Daar zijn we natuurlijk blij mee”, aldus Bruggink. De eerste bewoners komen in december. De officiële opening van het pand volgt pas later. “Een eerdere locatie openden we in de winter. Er lag sneeuw en het was ijskoud. Dat willen we dit keer voorkomen, waardoor de opening pas in het voorjaar is.”

Groothuis Bouwgroep realiseerde de nieuwbouw van Muiderheim, aan de rand van Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500