Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderen Bogermanschool presenteren project ” Restaurant”

Geplaatst op: 4 oktober 2014

De kinderen van de basisschool Johannes Bogermanschool in Genemuiden sluiten dinsdagmiddag 7 oktober hun projectweek over “Restaurant” af.

Tussen 16.30 en 18.30 uur zijn ouders en andere belangstellenden welkom om de verschillende restaurants van de kinderen te bezoeken en natuurlijk ook de lekkernijen uit hun keuken uit te proberen.

Bij de kleutergroepen vindt u een pannenkoekenrestaurant, bij de groepen 3 en 4 de ouderwetse Hollandse pot, de groepen 5 en 6 de Franse en Italiaanse keuken en bij de groepen 7 en 8 de wereldkeuken. Er wordt betaald door middel van stempelkaarten. De opbrengst hiervan zal -na aftrek van de kosten- worden geschonken aan een goed doel.

In de voorgaande week brachten de bovenbouwgroepen een bezoek aan restaurant “De Biezen” en Chinees restaurant  “De Lange Muur” in Genemuiden.

Graag nodigen wij u uit om niet alleen de sfeer, maar ook de lekkernijen te komen proeven. Het thema is zeer enthousiast door de kinderen ontvangen en heeft eveneens interessant en leerzaam onderwijs aan hen gebracht. Voor u wellicht nieuwswaardige feiten.

Het adres is: Fazant 6, 8281 GK in Genemuiden.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500