Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kampenaar met mes aangehouden

Geplaatst op: 5 oktober 2014

KAMPEN – Een 17-jarige man uit Kampen is vrijdag aangehouden voor bezit van een verboden wapen. De Kampenaar stond onder de Stadsbrug en rende weg op het moment dat een surveillerende politieagent hem na een kort gesprek vroeg zijn broekzakken leeg te maken. De agent ging de man achterna en na een korte achtervolging kreeg hij hem te pakken in het centrum van de stad, omgeving IJsselkade. Bij een veiligheidsfouillering werd een vlindermes aangetroffen. Het mes werd inbeslaggenomen en de Kampenaar werd aangehouden in het kader van de Wet wapens en munitie. De man werd ingesloten voor nader verhoor. Een proces-verbaal wordt opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500