Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijbel in gewone mensentaal

Geplaatst op: 6 oktober 2014

De Bijbel in Gewone taal is in Genemuiden verkrijgbaar bij Boekhandel de Nijstad. “De verkoop in Genemuiden loopt goed, maar bij onze vestiging in Staphorst beter”, zegt een medewerkster van de winkel over het boek dat elders heel goed verkoopt. “In Staphorst komen mensen van heinde en verre. Die kopen denk ik eerder deze bijbel dan mensen uit Genemuiden en Staphorst.”Bij De Readshop ligt de nieuwste bijbeluitgave niet op de planken. “Maar ik heb er wel een voor mezelf gekocht, ik ben heel nieuwsgierig naar deze uitgave”, zegt Kees van de Readshop. De Bijbel in Gewone taal verscheen vorige week. Koning Willem-Alexander ontving het eerste exemplaar. In deze uitgave zijn de bijbelteksten vertaald in voor iedereen begrijpelijk Nederlands.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500