Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstpakkettenmarkt in de Kaaihof

Geplaatst op: 8 oktober 2014

Op maandag 15 en dinsdag 16 december 2014 vindt alweer de 6e editie van de Kerstpakkettenmarkt Genemuiden plaats. Een bijzonder sfeervolle markt in de Kaaihof waar uw medewerkers zelf hun kerstpakket kunnen samenstellen.

Voor veel werkgevers is het elk jaar weer een opgave om een origineel en passend kerstpakket voor hun medewerkers uit te zoeken. De Kerstpakkettenmarkt Genemuiden biedt hiervoor dé oplossing. Onder het genot van een kopje koffie of borrel kunnen uw medewerkers met behulp van speciale waardemunten hun eigen pakket samenstellen en direct mee naar huis nemen. Op deze manier hebben uw medewerkers een kerstpakket dat volledig naar hun eigen wens is samengesteld, maar wel helemaal passend binnen uw budget.

Naast de traditionele rollade, kerstbrood en heerlijke wijnen, zijn er boeken en magazines, de nieuwste collectie sieraden, diverse soorten kaas en delicatessen te vinden op deze gezellige markt. Nieuw dit jaar is Hubo Van Dijk. Omlijst door sfeervolle livemuziek vindt u een uitgebreide keuze in heerlijke parfums en de nieuwste trends op het gebied van bloemen en wonen. Ook kan er een heerlijke salade besteld worden voor de feestdagen. Daarnaast is er volop keus in spellen en doe-het-zelf artikelen. Kortom, de Kerstpakketenmarkt Genemuiden biedt voor elk wat wils!

Meer informatie?
Wij heten u van harte welkom op de 6e editie van de Kerstpakkettenmarkt Genemuiden! Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u op www.kerstpakketenmarktgenemuiden.nl of neem telefonisch contact op met André Feenstra via tel. 038- 3854398.

Deelnemende bedrijven 2014
Blokker van der Vinne, Keurslager Van de Weg, Hubo Van Dijk, Echte bakker Groot Koerkamp, Kitsch & Koters, De lange’s versplein, Bosch bloemen en wonen, The Readshop, Buitenbosch kaas en delicatessen, DA drogisterij Feenstra Stoter & Slijterij Stroomberg.

Bij alle deelnemers zijn tevens cadeaubonnen verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500