Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie zoekt getuigen ongeval

Geplaatst op: 8 oktober 2014

Een 27-jarige man uit Genemuiden is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij op de Zwolsesteeg met zijn scooter tegen een aanhangwagen reed. Hij kwam uit de richting van Genemuiden. Op de Zwolsesteeg stonden twee geparkeerde voertuigen, terwijl de bestuurders met elkaar in gesprek waren. Vermoedelijk heeft de man de auto met aanhangwagen over het hoofd gezien. Hij heeft letsel opgelopen aan zijn heup en knie en is opgenomen in het ziekenhuis in Zwolle. Voor het onderzoek is de politie op zoek naar de bestuurders van twee auto’s die rond 19.30 uur over de Zwolsesteeg richting Genemuiden zijn gereden. De bestuurders worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500