Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Podium weer in Overtoom

Geplaatst op: 11 oktober 2014

Zaterdag 15 november is er weer een Open Podium in de Overtoom. Nieuw aan het Open Podium is dat er ook de voorspeelavond van de leerlingen van Jerry Hoekman aan gekoppeld is. Vanaf 20.00 zijn de spotlights voor hun. Het Open Podium begint rond half 10. Op deze avond mag alles wat met muziek te maken heeft langskomen. Of je nu “rockt” met je vrienden, country speelt, rapt of een blaasinstrument bespeelt iedereen is welkom.

Er wordt gezorgd voor licht en geluid. Drumstel en een backline zijn aanwezig. Ook is er een akoestische piano. Er hebben zich inmiddels al een aantal muzikanten aan gemeld.De organisatie is in handen van de Stichting Rock Evening Genemuiden. Wil je meedoen met je band of zie je het wel zitten om te “ jammen” geef je dan op via de volgende mailadressen of telefoonnummers rene_tuin@hotmail.com of info@overtoom-genemuiden.nl. Per telefoon kan natuurlijk ook 06-22511472 (Rene Tuin) of 0642113011 (Eddy Beens)

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500