Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tiem van Dalfsen bij Zwartewater FM

Geplaatst op: 11 oktober 2014

Zaterdagmorgen 18 oktober zal Tiem van Dalfsen in het programma de “Mogguh Show” van ZwartewaterFM over de grenzen van Zwartewaterland heen kijken. Hij neemt de luisteraars mee naar meerdere ontwikkelingslanden waar de Vereniging Ontwikkelingshulp DE BRUG contacten mee heeft. DE BRUG is een unieke vereniging in Nederland, die al 30 jaar kleinschalige projecten in vele ontwikkelingslanden ondersteunt.

Tiem van Dalfsen is voorzitter van deze enige vereniging in Nederland op het gebied van ontwikkelingssamenwerking. Van Dalfsen is een bekende inwoner van Genemuiden en actief in de lokale en provinciale samenleving op o.a. de terreinen milieu, cultuur, kunst en politiek.

Deze bijzondere uitzending zal zaterdag 18 oktober van 09.00 tot 10.00 uur te beluisteren zijn op ZwartewaterFM via de ether 104.3 FM en via de kabel 104.1 FM en zal inhoudelijk afwijken van de gebruikelijke “Mogguh Show”.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500