Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaren beginnen aan marathonseizoen

Geplaatst op: 12 oktober 2014

Komende zaterdag start het marathonseizoen voor de schaatsers, na een zomer stevig trainen is het altijd spannend hoe het uitpakt op het ijs. Ook de Genemuider talenten Wim Dillen (Breman), Michel Eenkhoorn en Rutger Eenkhoorn (KWF kankerbestrijding  www.rutgeronskates.nl) zullen hun opwachting maken in het schaatspeleton.

Op verschillende ijsbanen zal er gestart worden, de top van Nederland start op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.
Wilt uw ook het nieuws op de voet volgen? wordt dan lid van de groep marathonschaatsen op facebook, deze groep wordt beheerd door Arend Heideman die gewerkt heeft voor de actualiteitenrubriek 1 vandaag, onder de nieuwe leden wordt een fietsmeting van Jan Maarten Heideman verloot, Jan Maarten is de oudste en succesvolste marathonschaatser in de topdivisie, en werkt bij Leisureworld ice center Dronten in de fietsschop. Ook kunt u kijken op www.avercamp.blogspot.nl
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500