Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opknapbeurt voor gemeentewapen

Geplaatst op: 14 oktober 2014

Foto Erik Driessen

Flip Visscher begon dinsdagochtend op grote hoogte met een renovatie van het oude gemeentewapen van Genemuiden. Met speciale verf brengt Visscher het wapen op ’t Olde Staduus weer in nette staat. Morgen bevestigt Prestige bovendien in grote letters de naam ’t Olde Staduus op de gevel.

Op die manier moet het ‘centrum van Genemuiden’ duidelijker herkenbaar zijn. Daarom worden ook de deuren in dezelfde kleur, blauw, als het gemeentewapen geschilderd. Vermoedelijk is de klus morgen aan het einde van de middag geklaard en dus ruim op tijd voor de Biestemerk klaar.

Voor Flip is het werk trouwens niet nieuws. “Twaalf jaar geleden heb ik de laatste schilderbeurt ook gedaan, toen nog in dienst van Palet”, zegt Visscher, terwijl hij op de stellage naar boven klimt. Hij moet voor een dag het mooiste uitzicht van Genemuiden hebben.

Bode Heutink kan dat in ieder geval beamen. “Elke keer als je vanaf de eerste verdieping de haven overkijkt, is mooi. Dat verveelt nooit!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500