Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijzondere zangavond in Zwartsluis

Geplaatst op: 16 oktober 2014

TEN BATE VAN 2e/3e WERELDPROJECT

Op vrijdag 24 oktober a.s. wordt er een bijzondere zangavond georganiseerd in de Hervormde kerk in Zwartsluis. Bijzonder omdat naast de samenzang van psalmen en andere bekende liederen, er ook ruimte zal zijn voor orgelspel. De bekende blinde organist Tjaco van der Weerd uit Kampen, die samen met Gert Mooiweer Uitvaart- en Overledenenverzorging deze avond organiseert, zal namelijk het prachtige Rudolf Knol orgel bespelen en de samenzang begeleiden.

De toegang is gratis, maar er zal een collecte worden gehouden, waarbij de opbrengst is bestemd voor het 2e/3e Wereldproject “Stichting Dorotty Oekraïne”. Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De kerk is om 19.00 uur open.

Van dit concert word een live cd gemaakt. De cd is in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief te bestellen via www.tjacovanderweerd.nl.

Deze zangavond word u aangeboden door organist Tjaco van der Weerd van Kumara Music te Kampen en Gert Mooiweer Uitvaart- & Overledenenverzorging Zwartsluis.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500