Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spannende vaartocht in de Nacht van de Nacht

Geplaatst op: 16 oktober 2014

Op zaterdag 25 oktober is De Nacht van de Nacht. In heel Nederland worden die avond ‘duistere’ activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zo ook in De Wieden. Kinderen vanaf 8 jaar, die wel van een natuuravontuurtje houden zijn welkom. Een stukje lopen en een vaartocht in het pikkedonker. Maar ook een warm vuurtje en wat warms in de buik. De Nacht van de Nacht duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Deelname is gratis.

De avond wordt bekostigd door Nationaal Park Weerribben Wieden. Vooraf opgeven is noodzakelijk bij Bezoekerscentrum De Wieden, T 0527-246644 of via de website www.natuurmonumenten.nl/bcdewieden

Deze avond begint met een verhaal over het vergane eiland Beulake. Daarna is er een spannende vaartocht over de Beulakerwijde en horen we over de storm en ondergang van het eiland. Bij terugkomst en helder weer staat dhr. Bakker met zijn sterrenkijker op het veld om geïnteresseerden de wereld van de sterren te laten zien. Om de nacht optimaal te beleven, kun je het beste je zaklamp thuis laten.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500