Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harry van Dalfsen ontmoet zijn rockidool

Geplaatst op: 17 oktober 2014

Iedereen droomt er wel eens van, op de foto of een ontmoeting met je idool. Het overkwam Harry van Dalfsen, zoon van een bekende ijscoverkoper, uit Genemuiden. Harry is al jaren fan van de Amerikaanse rockband Y&T. Hij heeft jarenlang alle concerten van deze band in Nederland bezocht, ging er zelfs voor naar Werchter in België. In het kader van het 40 jarig bestaan van Y&T was er weer een tour door Nederland waarbij ook Zwolle op het tourschema stond.

Hedon werd in een twee uur durende sessie compleet plat gespeeld. En wat Harry jaren niet lukte gebeurde deze avond op nog geen 15 kilometer van zijn woonplaats. Bassist Brad Lang kwam na het optreden naar Harry toe voor een foto en een gesprek. Er was meteen een vorm van eeuwige vriendschap. Harry en Brad raakten niet uitgepraat. Harry nodige Brad uit voor het feest dat hij gaat geven rond zijn 50e verjaardag. Harry’s droom is natuurlijk dat Brad Lang gaat spelen met plaatselijke muzikanten als Juust, Wout Bekendam en Jan Last. Daarnaast wil Harry op deze manier ook het cultureel erfgoed van Genemuiden promoten. Brad kan dan ook een uitnodiging tegemoet zien voor het “floorcovering museum”, de Rock Evening, en de Biestemarkt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500