Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen problemen voor Biestemerk

Geplaatst op: 21 oktober 2014

Vermoedelijk de best draaiende kraam tijdens natte Biestemerk. Foto John Poot

De Biestemerk kon gewoon tot het einde doorgaan. Maatregelen bleken niet nodig. “Meteo Consult seint ons in als de wind boven een bepaalde waarde komt of als er onweer dreigt. Voorlopig lijkt dat niet het geval of pas aan het einde van de middag. Mocht het eerder gebeuren, dan weten de marktkooplui wat ze moeten doen: inpakken en wegwezen”, zei marktmeester Sleking rond het middaguur nog.

Volgens hem waren er minder bezoekers dan andere jaren. Wat dat betreft is de regen spelbreker. “Ook heel jammer is dat we vijftien tot twintig afmeldingen hebben gehad van marktkooplui. Die hebben blijkbaar van tevoren al veiligheidsmaatregelen getroffen.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500