Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juust met dikke trui aan naar Sint Jansklooster

Geplaatst op: 24 oktober 2014

Juust geeft op 8 november a.s. een spontaan georganiseerd akoestisch optreden in de Leeuwte 23 in Sint Jansklooster. Daar staat de theaterboerderij van Elbert en Froukje van der Bunt. “Al pratend kwam het idee naar voren dat wij daar ook wel eens zouden kunnen optreden. Daar is uiteindelijk het ‘dikke truien’-concept uitgekomen”, vertelt drummer Arend van Dijk.

“Dat past mooi bij de tijd van het jaar en doordat er niet al te veel verwarmingsmogelijkheden zijn in de schuur ook wel erg toepasselijk. Het is een besloten optreden,  maar wie gast wil zijn kan mailen naar martin@juustlive.nl of harry@juustlive.nl. De toegang is gratis en voor de gebruikte consumpties staat een bus om de kosten een beetje te dekken.”
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500