Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cor Westhuis wint KOGA-fiets

Geplaatst op: 25 oktober 2014

Auto’s blijven voor Bosch Car Service Autobedrijf Breman uit Genemuiden het belangrijkste product, maar deze week stond de fiets even in de kijker. Cor Westhuis mocht bij Bosch Car Service Autobedrijf Breman een prachtige KOGA fiets ophalen. Cor was één van de twee winnaars van de troostprijs in de online Tour de France-wedstrijd van Bosch Car Service in Nederland.

Als Technisch Partner van de Tour de France organiseerde Bosch Car Service ook dit jaar een online Tour de France-wedstrijd. De hoofdprijs was een VIP-arrangement voor de 18de etappe van Pau naar Hautacam, inclusief een helikoptervlucht over de col du Tourmalet en drie hotelovernachtingen. Daarnaast waren er ook twee troostprijzen: twee prachtige fietsen.

Cor Westhuis was erg tevreden met zijn troostprijs. “Een VIP-arrangement is natuurlijk ook leuk, maar van deze fiets kan ik veel langer genieten. Ik kijk nu al uit naar mijn eerste rit met deze prachtige fiets.”

Dick Breman van Bosch Car Service Autobedrijf Breman overhandigde met veel plezier de prijs. “Leuk om ook één van de winnaars te ontmoeten. Ons autobedrijf stond de voorbije maanden volledig in het teken van de Tour de France. We hadden in juni de sleutelhangeractie waarbij onze klanten bij elke onderhoudsbeurt een sleutelhanger met unieke code voor deelname aan de online Tour de France-wedstrijd meekregen. Daarna hebben we met het hele team de Tour de France nauw gevolgd. En nu mogen we ook nog eens een prijs uitreiken aan één van de winnaars van de online wedstrijd. Ik wens Cor Westhuis heel veel fietsplezier toe met zijn nieuwe fiets.”

Bosch Car Service was voor de vierde keer op rij Technisch Partner van de Tour de France. Drie takelwagens van Bosch Car Service reden met de Tour-karavaan mee om waar nodig pech te verhelpen of technische bijstand te verlenen. In een dergelijk grote karavaan komen kleine pechgevallen zoals een lekke band of lege accu regelmatig voor. Ernstige pechgevallen worden afgesleept naar een Bosch Car Service autobedrijf in de buurt van het parcours van de Tour.

Bosch Car Service Autobedrijf Breman uit Genemuiden maakt deel uit van het Bosch Car Service netwerk, met ongeveer 385 vestigingen het grootste merkonafhankelijke autoserviceconcept in Nederland voor de particuliere en zakelijke markt. Als aangesloten autobedrijf ontvangt het van Bosch, de grootste toeleverancier in de automobielindustrie, ondersteuning op het gebied van techniek, marketing en kwaliteitsbeheer. “Daardoor zijn wij in staat kwalitatief fullservice auto-onderhoud te verlenen aan alle merken auto’s, tegen een betaalbaar tarief”, zegt Dick Breman van Bosch Car Service Autobedrijf Breman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500