Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo concerteert in Hoogeveen

Geplaatst op: 25 oktober 2014

Foto's Erik Eenkhoorn

Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo gaf zaterdagavond een concert in Hoogeveen. Medewerking werd verleend door Judith Sportel, bekend van het tv-programma ‘Nederland Zingt’. Het orgel werd bespeeld door Marcel van de Ketterij. De kerk zat bijna vol en de samenzang was erg massaal! Veel bezoekers toonden emoties bij het horen van Psalm 84 vers 3, en dan met Bovenstem, “Ja, dat kennen wij niet meer hier in Drenthe. Zelf kom ik uit Westenbork, en zit op het Assender Mannenkoor, maar dit, dit overtreft werkelijk alles! Geweldig!”, aldus een aanwezige.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500