Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kansloze nederlaag voor Genemuiden in Capelle

Geplaatst op: 25 oktober 2014

Philip Ties vertrekt bij Sportclub. Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden verloor zaterdag afgetekend met 4-1 in en tegen Capelle. De thuisploeg scoorde na 27 minuten via Lopes. Rotman werd op dat moment buiten de lijnen behandeld voor een blessure na een overtreding. In de 68e minuut werd het 2-0 door Bairak, die de eerste doelpuntenmaker Lopes na rust verving. Aanvoerder Lars Bosscha besliste het duel daarna definitief op prachtige wijze. Ties scoorde vlak voor tijd nog een keer tegen, waarna Smirnov de 4-1 aantekende.

Tot de eerste goal ging de strijd gelijk op, maar daarna was Capelle de bovenliggende partij die ook meerdere kansen kreeg op de 2-0. Anne van der Kolk kreeg vlak voor rust geel voorgeschoteld. Dat is zijn vierde van het seizoen, waardoor hij tegen Sparta Nijkerk een vrije middag heeft. Tjeerd Korf soleerde daarna op weg naar de gelijkmaker, maar schoot hoog over. Ties kreeg in de blessuretijd een betere kans, maar miste ook.

Ook na rust bleef Capelle de meest gevaarlijke ploeg. Na 58 minuten verving Bremmer Resokario. Flier kon kort daarop met een mooie safe een treffer van Diao voorkomen. Patrick Lip kwam in de 66e minuut in het veld voor Herman van Dijk, maar kon het tij ook niet keren. Bairak scoorde even later de 2-0 en via Bosscha liep Capelle uit naar 3-0. Philip Ties scoorde nog een keer tegen. De 3-1 betekende zijn zesde seizoenstreffer. Smirnov scoorde vervolgens nog de 4-1.

Volgende week speelt Genemuiden thuis tegen Sparta Nijkerk. Na vier nederlagen op rij moeten er dan weer eens punten aan het totaal worden toegevoegd.

De opstelling van Genemuiden was:  Flier, Netjes, Resokario (Bremmer), Tissingh, Rotman, Halfwerk, vd Kolk, Riemens, van Dijk (Lip), Ties, Korf.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500