Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe telecomwinkel voor Genemuiden

Geplaatst op: 29 oktober 2014

Het Afghaanse echtpaar Razzaq opent vrijdag een nieuwe telecomwinkel in Genemuiden. Die komt in het voormalige pand van Albert Flier en Schlecker aan de Langestraat 60. Sinds een jaar hebben de ondernemers ook een goed draaiende winkel aan de Meidoornpassage in Wezep. Net zoals de zaak in Genemuiden heet die Valentino. “Mijn man staat bovendien altijd met schoenen op de markt. Zo stond hij ook op de braderie in Genemuiden. Toen we hoorden dat daar een winkel leeg stond, besloten we de stap te wagen”, vertelt mevrouuw Razzaq.

“Druk, druk, druk”, lacht ze over de laatste dagen voor de opening. Vanaf vrijdag 12.00 uur gaan de deuren van de nieuwe winkel open. “Wij verrichten onder meer reparaties aan telefoons en iPads. Ook kun je bij ons accessoires kopen. Wij gaan het proberen in Genemuiden en hebben er veel zin in”, aldus Razzaq. Ze openen de winkelen met koffie en thee en iedereen is uiteraard welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500