Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pascal Eenkhoorn naar Belgische ploeg

Geplaatst op: 30 oktober 2014

Pascal Eenkhoorn rijdt komend seizoen voor het Belgische Avia Cycling Team. De Genemuidenaar heeft een ‘goed gevoel’ bij de medewerkers van het team en noemt het programma ‘super’. Eenkhoorn maakte onlangs bekend dat hij met onmiddellijke ingang stopt als veldrijder. Hij wil zich volledig op ‘de weg’ richten. Daarop fietste hij de afgelopen zomer knappe resultaten bij elkaar, waaronder een 22e plek tijdens het WK. Eenkhoorn maakt ook onderdeel uit van de nationale juniorenselectie. Op 19 november is Eenkhoorn aanwezig tijdens het Genemuiden Actueel Sportcafe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500