Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duitsers halen diploma in Genemuiden

Geplaatst op: 31 oktober 2014

In de Schoenaker Academie reikte Julitta Schoenaker het afgelopen weekend diploma’s uit aan een groep van acht Duitse Encouraging trainers. Deze prachtige op de Individualpsychologie gebaseerde training trekt niet alleen mensen vanuit heel Nederland aan, maar ook vanuit Duitsland is er vraag naar de opleiding. De eerste Duitstalige groep die in Genemuiden heeft gestudeerd voor Encouraging trainer heeft het diploma in ontvangst mogen nemen, en gaat met de training aan de slag. Sommigen in hun eigen praktijk en andere binnen het bedrijf waar ze werken.

Voor ieder die toe is aan een dagje ontspannen is er zaterdag 8 november a.s. is in de Schoenaker Academie in Genemuiden een workshop “Creatief bezig zijn en je levensstijl leren kennen”. Mensen zijn vaak toe aan een dag voor zichzelf, een dag in een ontspannen sfeer waar ze nieuwe ideeën opdoen die ze direct kunnen gebruiken in hun eigen leven.

In deze workshop ga je “tekenen en schilderen” en werk je alleen en als groep samen, en kijk je met andere ogen naar jezelf en leer je je persoonlijkheid beter kennen. Laat je op een positieve manier verrassen. Deelname voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. De leiding van deze dag ligt in de handen van Marry Oostijen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500