Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weidevol bijna klaar

Geplaatst op: 31 oktober 2014

Foto Erik Driessen

Weidevol is bijna klaar. Deze boerderij is goed te zien vanaf het Veer. Het melkveebedrijf van de familie Spans is al in bedrijf en in het voorjaar gaat ook de vergaderruimte open. Weidevol is namelijk niet alleen een boerderij, maar ook een plek voor vergaderingen, een theeschenkerij en een plek waar straks natuurexcursies worden georganiseerd. Mogelijk komt er ook een landwinkel. Weidevol werkt samen met Natuurmonumenten. De locatie is gevestigd op de laatste meters van de gemeente Zwartewaterland en is hooguit 1,5 kilometer fietsen vanaf de pont. Kijk op www.weidevol.nl voor meer informatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500