Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Liedjes leren schrijven in het Gaellemuunigers

Geplaatst op: 1 november 2014

Ook dit seizoen organiseert SCEG weer een cursus ‘Teksten en Liedjes schrijven in het Gællemunigers’. De laatste jaren is er in toenemende mate belangstelling voor dialectliedjes; op die trend wil SCEG met deze cursus inhaken. In de cursus wordt aandacht geschonken aan twee aspecten. De eerste les-avonden ligt de nadruk vooral op het Gællemunigers.

Hoe schrijven we dat, met wat voor eigenaardigheden moeten we rekening houden? De laatste avonden staat vooral het schrijven van liedjes en verhalen centraal en wordt er o.a. aandacht geschonken aan rijm, ritme enz. De cursus beslaat vier avonden. In overleg met de cursisten zullen de data vastgelegd worden.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Wout Bekendam, tel. 0622739753 of mail wout.bekendam@innova-wb.nl .

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500