Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorlopig elf leukste winkels

Geplaatst op: 5 november 2014

Lezers van Genemuiden Actueel nomineerden voorlopig elf winkels tot de ‘leukste winkel van Genemuiden’. Zij reageerden daarmee op een oproep die we vorige week op deze site plaatsten. Ondertussen hebben we de exacte opzet van onze zoektocht op een rijtje: tot volgende week vrijdag (14 november) kunnen lezers nog hun leukste of beste winkel van Genemuiden noemen. Vervolgens mogen lezers dan stemmen op de genomineerde winkels. De ‘leukste winkel van Genemuiden’ belonen we vervolgens met een interview en een gratis banner op Genemuiden Actueel.

Bitter Zoet is een van de winkels die tot dusver is genoemd. “Sfeervol ingericht en de medewerkers hebben altijd tijd voor een praatje”, mailt een lezer van onze site. Sfeer en gezelligheid blijkt belangrijk te zijn. “Supergezellige winkel met een leuke gastvrouw en fantastische producten”, klinkt het bijvoorbeeld over Bij Sigrid. “Superleuke medewerkers en een nette, ruime winkel”, zegt iemand anders over de Blokker. Ook de gastvrijheid en service van DA Feenstra wordt geroemd. Versplein de Lange krijgt andere complimenten: “Met hun heerlijke gerechten houden ze mij en mijn gezin de hele herfst en winter gezond.”

De winkels die tot dusver zijn genoemd zijn:

Action

Bitter Zoet

Blokker Genemuiden

Bij Sigrid

Chinees de Lange Muur

DA Feenstra

Keurslager van de Weg

Kruidvat

Snackbar het Eenkhoorntje

Versplein De Lange

Vivaldi

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500