Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Laatste keer containers aan de weg

Geplaatst op: 11 november 2014

Toch een momentje: Genemuidenaren zetten vandaag voor het laatst de grijze container aan de weg. Vanaf nu moeten ze hun huishoudelijk restafval naar de nieuwe ondergrondse containers brengen die ondertussen her en der in Genemuiden zijn geïnstalleerd. Dit beeld is vanaf nu niet meer te zien:

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Laatste keer containers aan de weg

  1. Bewoners van de Admiraal de Ruiterstraat e Doeus Rijkerstraat vragen zich af waarom er geen container in de buurt is geplaatst. Zij moeten nu 850 meter of meer met een vuilniszak lopen naar de Margrietstraat. Verschillende bewoners deden navraag bij de gemeente. Zij kregen ook verschillende antwoorden! Zoals : er is door een bewoner bezwaar gemaakt tegen het plaatsen van de container in zijn woon omgeving, maar ook werd er mee gedeelt dat het plaatsen op de eerder bekend gemaakte plek geen doorgang kon vinden vanwege graafwerkzaamheden! Men vraagt zich nu toch af hoe dit zover heeft kunnen komen. Trouwens in de Margrietstraat staan nu 3 containers.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500