Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe postbus voor alternatieve postbezorger

Geplaatst op: 12 november 2014

Vrijwilligers Theo en Eef bevestigen de postbus.

Vrijwilligers van ’t Olde Staduus hingen vandaag een nieuwe postbus op. Die blijkt van het bedrijf Cycloon Post & Fietskoeriers te zijn. “Wij zijn sinds mei actief in Genemuiden en krijgen steeds meer klanten. Daarom zochten wij ook een postbus in het centrum van Genemuiden. ’t Olde Staduus wilde tegelijkertijd meer inloop. Vandaar dat deze locatie voor beide partijen goed is”, vertelt Thomas van Maanen van Cycloon.

Het bedrijf startte ooit met het bezorgen van post en pakketjes op de fiets en bleef groeien. Sinds mei verzorgt het post voor verschillende bedrijven in Genemuiden. Bij Gedie aan de Schering stond de eerste postbus. Die wordt verplaatst naar een locatie bij Autobedrijf Naberman. “Wij zijn sinds begin vorig jaar ook sponsor van Sportclub Genemuiden en daar hebben we veel contacten opgedaan. Daardoor merken we dat onze klantenkring in Genemuiden groeit”, aldus Van Maanen.

Volgens hem is postbezorging via Cycloon altijd goedkoper dan via andere kanalen. “Bedrijven met een klantaccount kunnen hun post ’s avonds in een van de twee brievenbussen in Genemuiden droppen. Wij verzorgen vervolgens de frankering en de bezorging. Bedrijven hoeven geen postzegels of een duur frankeerapparaat aan te schaffen. Verspreiding binnen ons gebied is altijd goedkoper, daar buiten net zo duur als via PostNL. Maar dan hebben bedrijven nog het voordeel dat ze geen duur apparaat hoeven te kopen.”

Mogelijk krijgen de medewerkers van Philadelphia in ’t Olde Staduus ook een rol bij de postafhandeling. Over de mogelijkheden daarvoor lopen nog gesprekken. Meer informatie op www.cycloon.eu

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500