Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brief van Sinterklaas

Geplaatst op: 19 november 2014

sinterklaasDeze brief kreeg de Sinterklaasbrigade van Sinterklaas!

Hij heeft aan ons gevraagd deze brief ook naar jullie te sturen.

Aankomende zaterdag kom ik samen met mijn pieten weer gezellig met de pakjesboot aan in de haven van Genemuiden. Wij hebben er veel zin in om jullie weer te zien! De pieten en ik zijn nu nog druk bezig met de cadeautjes, gedichten en nog veel meer leuke dingen. Zaterdagmiddag om 14.00 uur hoop ik jullie te zien bij de haven. Dan hoor ik jullie in de verte hopelijk al zingen: ‘Zie ginds komt de stoomboot!’ en alle andere mooie Sinterklaasliedjes.

Ik vraag me af of al mijn pieten hun kleren kunnen vinden want ik begreep dat sommige pieten hun broek of shirt kwijt zijn! Als dat maar goed komt!

Vanaf 15.15 uur zaterdagmiddag gaan we samen met de Pieten wat leuks doen in d’Overtoom. Let op! De zaal gaat om 15.00 uur open. Jullie komen toch ook? Hopelijk wordt het net zo’n groot feest als vorig jaar.

Tot zaterdag!

Groetjes van Sinterklaas en al zijn pieten

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500