Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mediawijzer worden via Bibliotheek Zwartewaterland

Geplaatst op: 19 november 2014

bibliotheek zwartewaterlandLezing door Sander Smit

Steeds vaker krijgen bibliotheekmedewerkers vragen over het lenen en downloaden, maar ook het lezen van e-books, vragen over apps, het downloaden van apps, of bijvoorbeeld WhatsApp. En dan heeft de Bibliotheek Zwartewaterland nu ook nog een 3D printer. Tijd voor een iBieb programma. Een mediawijsheid programma voor iedereen die wat meer wil weten over de digitale wereld.

Op uitnodiging van Bibliotheek Zwartewaterland komt Sander Smit op dinsdagavond 9 december naar de Bibliotheek Hasselt. Sander Smit heeft al een jarenlange ervaring op het gebied van 3D-printing en overige 3D technologieën. Zo is hij directeur geweest van 3D Worknet, de Nederlandse pionier op het gebied van additive manufacturing (ook wel AM, oftewel het produceren van producten of onderdelen die laag voor laag worden opgebouwd) en nu is hij één van de drijvende krachten achter het bedrijf MakerPoint.

MakerPoint is een 3D Concept Store. Sander Smit wil graag 3D toegankelijker maken voor iedereen: consumenten, scholen en bedrijven. En dan richt hij zich niet alleen op het 3D printen, maar op het volledige concept, dus ook op het 3D scannen en de designsoftware. Volgens Sander Smit kun je veel met 3D printen, maar niet alles. Hij wil daarom het eerlijke verhaal vertellen.

Wie geïnteresseerd wil raken door de vele mogelijkheden die 3D scannen en 3D printen te bieden heeft en vooral geïnspireerd wil raken door Sander Smit, is van harte welkom in de Bibliotheek Hasselt op dinsdagavond 9 december om 19.30 uur. De toegang is gratis. Aanmelden kan via hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500