Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Yoga helpt tegen depressie

Geplaatst op: 21 november 2014

Mixmove houdt op Superzaterdag een workshop Yoga tegen Depressie. Die is van 13.30 uur tot 16.00 uur. “We gaan bezig met asana’s, oefeningen voor een goede ademhaling en ontspanning. Ook geef ik tips en trucs vanuit mindfullness. Dit alles om ons lekker te voelen, energie te krijgen en ontspannen de dag af te sluiten”, legt Almira van Tiel uit. De workshop is er voor iedereen die zich wel eens down voelt, last heeft van de overgang zomer/winter, of meer energie kan gebruiken. Aanmelden via info@mixmove.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Yoga helpt tegen depressie

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500