Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Negentig jongeren laten zich droppen

Geplaatst op: 23 november 2014

Ongeveer 100 jongeren en vele begeleiders stapten vrijdag in de bus richting het Voosterbos om gedropt te worden. Deze tweede activiteit was door de ‘activiteiten commissie van 3 16’ goed voorbereid. Het beloofde dan ook een spannende avond te worden. Sommige bang uitgevallen jongeren hadden voor de zekerheid een zaklamp bij zich.

In het bos werd de grote groep in kleinere groepjes verdeeld. Daar werd de ‘voettocht’ begonnen door het bos. Sommige groepjes verdwaalden in het bos, wat voor sommige jongeren wat angstige/leuke momenten opleverde. Bij het eindpunt onthaalde de ‘activiteiten commissie’ de jongeren met warme hamburgers, frikadellen en drinken.

Ondertussen was het nacht geworden en werd de terugreis naar huis/bed aanvaard. Voldaan en moe kwamen de vele jongeren weer in Genemuiden aan, terugkijkend op een mooie spannende avond.  Het is de bedoeling dat over enkele weken de ‘activiteiten commissie’ met een volgende actieavond voor de dag zal komen. Kijk daarvoor op de site van interkerkelijk jeugdhonk 3 16.

Tips en ideeën zijn welkom bij activiteiten316@gmail.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500