Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Busbestuurder moet op cursus

Geplaatst op: 25 november 2014

Agenten bekeurden maandag op de A28 bij Wezep een 31-jarige chauffeur van een bestelbus. Hij reed veel te hard, bumperkleefde en maakte onrechtmatig gebruik van een zwaailicht. De bestuurder reed 135 terwijl je er maar 100 mag rijden. Tot twee keer toe zette hij een oranje zwaailicht aan om voor hem rijdende bestuurders op zijn ‘haast’ te attenderen. Verder was hij regelmatig aan het bumperkleven. Toen hij in een weggedeelte de snelheidsaanwijzing van 90 negeerde en tussen de 130 en 150 reed werd hij aan de kant gezet. De bestuurder werd met de videobeelden geconfronteerd. De man wordt ook aangemeld bij het CBR om een cursus te volgen (Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500