Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte NGSK levert 2000 euro op

Geplaatst op: 25 november 2014

Van 10 tot en met 15 november hebben 32 enthousiaste vrijwilligers in Genemuiden en Kamperzeedijk gecollecteerd voor NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). 32 gemotiveerde collectanten zijn langs de deuren gegaan en hebben 2135,95 euro opgehaald. NSGK bedankt alle collectanten en alle gevers hartelijk voor hun geweldige bijdrage!

Met dit geld steunt NSGK honderden projecten op het gebied van spelen, leren, wonen, werken en voorlichten. Met als doel dat kinderen en jongeren met en zonder handicap als vanzelfsprekend samen kunnen leven.

Volgend jaar ook collecteren? Neem dan contact op met Hannie Kubbenga (tel.nr.: 038-3856797). Geen collectant aan de deur gehad maar wilt u toch nog een bijdrage overmaken? Dat kan door een SMS te sturen met de letters NSGK naar nummer 4333 (daarmee doet u een eenmalige gift van 2,50 euro), of met een online donatie via www.nsgk.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500