Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Supersportzaterdag’ in d’ Overtoom

Geplaatst op: 26 november 2014

Naast een superzaterdag voor de middenstand, is er komende zaterdag ook een ‘supersportzaterdag;  in de Overtoom. Zowel de GBC als Ruutvoorn spelen deze dag hun competitie-wedstrijden. De GBC begint om 12.00. 1 senioren team en 2 jeugdteams spelen voor de overwinning. Vanaf 9.00 zijn er maar liefst 18 volleybalwedstrijden. De CMV-jeugd spelen in een toernooi vorm hun wedstrijden. Tegenstanders komen uit Zwolle, Westenholte, Kampen en ’s Heerenbroek.

Later op de middag spelen de andere teams hun wedstrijden. Vooral deze teams is het zaak om punten te pakken. Meisjes A verloor dit seizoen nog maar 1 wedstijd, en zal ook deze middag de volle buit moeten pakken om in het spoor te blijven van BAS uit Westenholte. MC 1 zit in de sub-top winnen is ook hier noodzakelijk om mee te blijven doen.

Dames 1 verloor afgelopen vrijdag bij CSV met 3-2. Toch was deze nederlaag genoeg voor een stijging op de ranglijst. Ook hier zal men vol moeten gaan om bij te blijven. Ruutvoorn staat na een slecht begin van de competitie op een keurige 4 plaats.

14.30 Ruutvoorn MA 1-SVI MA1

16.30 Ruutvoorn MC 1- Rouveen M 1

16.30 Ruutvoorn DA1- Reva DA1 (Gorredijk)

Zie ook www.overtoom-genemuiden.nl of www.nevobo.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500