Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bloemen voor ‘warme persoonlijkheid’ Resokario

Geplaatst op: 29 november 2014

Aanvoerder Anne van der Kolk met de jubilaris

Rainier Resokario speelde onlangs zijn 300e wedstrijd voor Sportclub Genemuiden. Daarom kreeg hij zaterdag voor het  duel tegen Kozakken Boys bloemen uit handen van voorzitter Willem van der Haar. Die noemt Resokario ‘een warme persoonlijkheid die goed in de groep ligt en een harde werker’. “Hopelijk speel je nog heel wat wedstrijden voor ons”, aldus Van der Haar tegenover de routinier.

v7-BorderMakerDe ex-prof van Veendam is al zijn twaalfde seizoen bezig bij Genemuiden en woont ondertussen ook al jaren in de Tapijtstad. Hij kwam binnen als een razendsnelle verdediger die al snel bij de top van de Hoofdklasse behoorde. Fouten van anderen kon hij moeiteloos goedmaken met zijn snelheid, zonder dat hij daarbij veel overtredingen nodig had.

Resokario raakte zwaar geblesseerd in het allereerste duel van Genemuiden in de Topklasse tegen Flevo Boys. Na een lange revalidatie keerde hij toch terug bij de groep. En daarin is hij nog steeds van waarde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500