Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoeting bezorgt weer kerstkaarten

Geplaatst op: 29 november 2014

Ook dit jaar organiseert het comité IJssel/Zwartewater van Stichting Ontmoeting de bezorging van kerstkaarten. De opbrengst is bestemd voor het werk onder dak- en thuislozen. Ontmoeting bezorgt in de week voor kerst kaarten in Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, Genemuiden, Mastenbroek, ’s-Heerenbroek en Wilsum. De kaarten zijn van maandag 8 tot en met vrijdag 19 december 16.00 uur in te leveren bij verschillende adressen die vermeld staan op de aanplakbiljetten die bij verschillende winkeliers en in gebouw de Beukelaar zijn opgehangen. Kaarten met de volgende postcodes worden bezorgd: 8261 t/m 8266, 8267 AA, AB, AC, 8271, 8274, 8275, 8277, 8281, 8293 en 8044 PE/PC.

Dus geen andere postcodes ! De bezorgkosten bedragen 40 cent per kaart. De kaarten moeten voorzien zijn van naam, adres ( met huisnummer en postcode ). De kaarten worden voorzien van een stickerzegel van Stichting Ontmoeting en op zaterdag 20 december door vrijwilligers bezorgd.

Kaarten met een postbusnummer kunnen niet worden bezorgd. De kaarten moeten inclusief de bezorgvergoeding gebundeld worden ingeleverd in een envelop of plastic zakje. De volledige opbrengst van de actie komt ten goede aan het werk Stichting Ontmoeting. Bij dit bericht zit ook een lijst met inleveradressen. Het staat u vrij om de adressen in uw spreidingsgebied te vermelden. De adressen komen ook op Facebook. Meer informatie over Stichting Ontmoeting: www.ontmoeting.org

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500