Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ROVA afvalkalender staat online

Geplaatst op: 2 december 2014

De online afvalkalender van ROVA voor het jaar 2015 staat klaar. Inwoners kunnen deze eenvoudig bekijken door postcode en huisnummer in te vullen op www.rova.nl/afvalkalender. In één oogopslag is te zien wanneer de eerstvolgende inzameling is en waar de dichtstbijzijnde verzamelcontainers staan. Ook zakken bestellen is online mogelijk.

De afvalinzameling wijzigt, kijk daarom op de online kalender om te zien wat er voor uw adres wijzigt. De papieren kalender wordt niet meer ongevraagd toegezonden. Voor mensen zonder toegang tot internet bestaat de mogelijkheid een papieren versie van de kalender aan te vragen via het ROVA Klantcontactcentrum, T. 038-427 37 77.

Naast de online afvalkalender is de gratis ROVA-app beschikbaar. Hiermee zijn de inzameldagen altijd binnen handbereik. Op de ROVA-app kan een herinnering worden ingesteld, op deze manier krijgt men een seintje wanneer de container aan de weg kan. Ook is te lezen waar de afval- en grondstoffen naar toe kunnen. De ROVA-app is er voor iPhone en Android-toestellen en is gratis te downloaden in de Appstore.

Blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen

Met ingang van 1 januari 2015 kunnen blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen aangeboden worden. Meer informatie over het aanbieden  van blik, sap- en zuivelpakken bij de plastic verpakkingen is te vinden op www.rova.nl/bliksapzuivel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500